Regenboog

Tijdens ons huwelijk zijn 5 Poezen en 2 honden de afgelopen 38 jaar naar de regenboog gegaan.

Nouschka was onze eerste poes en kwam gelijk bij ons wonen in 1979, Nouschka is 14 jaar geworden

Dit was onze Iwan, ook Iwan is in 1979 bij ons gekomen, Iwan was een buitenkater, bleef zelfs soms wel eens een nachtje weg totdat hij in 1982 werd aangereden.

Links Charlotte en rechts Sacha zijn inmiddels ook al weer een tijd naar de regenboog.

En dit was Nicky, bijnaam de slager van de Noordweg, in die tijd woonden we in een vrijstaand huis in een landelijke omgeving, ideaal voor een kat, de hoeveelheden muizen, mollen en aanverwante dieren die hij in zijn bek heeft gehad zijn niet te tellen, er waren dagen dat hij er 10 thuis bracht.

______________________________________________________________

Na de katten kwamen onze eerste 2 honden:

Beloved White Adventure Zayas. Geboren 19-07-2005 † 28-10-2016

Zayas was onze eerste hond, we hebben met ons avontuur heel veel meegemaakt, Zayas heeft vele shows gelopen en giga veel prijzen gewonnen. Zayas is officieus Nederlands en Internationaal kampioen geworden op exterieur. Hij heeft ook een aardig stukje van Europa gezien want op onze reizen heeft hij ca. 15 verschillende landen bezocht van Albanië tot Zweden. Zayas had een voorkeur voor zwemmen, vooral met een balletje in het water. En praktijkspeuren vond hij ook geweldig. Zayas heeft nakomelingen bij 5 dames. 4 witte herders en 1 Saarloos, dit laatste was de allereerste officiële outcross in Nederland. Inmiddels heeft hij >100 kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Jody of the Dancing White Dream (Umuk) Geboren 02-11-2006 † 12-09-2016

Umuk heeft in zijn leven ook enorm veel prijzen gewonnen, zo was hij Nederlands, Duits, Luxemburgs en Wereldkampioen alsmede Winner tijdens de Amsterdamse RAI tentoonstelling. Umuk was het liefst bij zijn grote broer, ze waren onafscheidelijk.